Auto nieuws

Nu het einde van het jaar nadert, is het een goed moment om de balans op te maken, na te denken over het verleden en plannen te maken voor toekomstige doelen. U kunt denken aan uw relaties, beroepsleven, gezondheid, financiële situatie, of al het bovenstaande. Vergeet niet om ook de balans op te maken van uw verzekeringsdekking en de nodige aanpassingen te doen op basis van zaken die het afgelopen jaar zijn veranderd. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden om te overwegen:

Eigendom: Misschien had u het geluk om een buitenaards vakantiecadeau te krijgen. Of misschien hebt u dit jaar een nieuwe fiets, een paar ski’s, een kunstwerk of iets anders gekocht dat u altijd al wilde hebben. Als u iets waardevols aan uw persoonlijke bezittingen hebt toegevoegd, zorg er dan voor dat het op de juiste manier wordt verantwoord en gedekt door uw verzekering, ongeacht waar u het gebruikt.

Huis: Heeft u in de zomer uw huis, uw tuin of uw leefruimte buiten opgewaardeerd? Is er een deel van uw huis dat moet worden gerepareerd of onderhouden? Controleer uw huiseigenarenpolis om er zeker van te zijn dat u alle verplichtingen nakomt die u zouden kunnen uitsluiten van dekking voor bepaalde risico’s, en om er zeker van te zijn dat uw huis en de inboedel gedekt zijn.

Gezondheid: Zorg ervoor dat u maximaal voordeel haalt uit uw polis door gebruik te maken van preventieve diensten, voordelen voor geneesmiddelen op recept en Health Savings Accounts. Breng uw verzekeraar op de hoogte van alles wat er het voorbije jaar is veranderd, zoals uw adres of gezinssituatie. Controleer ook de status van uw eigen risico, en maak plannen om uw polis dienovereenkomstig te gebruiken voor de rest van het jaar. Kijk ten slotte vooruit en overweeg een polis voor volgend jaar.

Auto: Herzie uw polis om ervoor te zorgen dat u de dekkingen hebt die u wenst en dat alle gezinsleden en voertuigen naar behoren gedekt zijn. Het is ook een goed moment om op zoek te gaan naar kortingen, gebruik te maken van beloningsplannen en te informeren naar manieren om te besparen op uw autoverzekering.

Zakelijk: Nu het belastingseizoen nadert, is het een goed moment om het beleid van uw bedrijfseigenaar te herzien, zodat u weet dat u voldoet aan alle verzekeringseisen voor het zakendoen in uw staat. Vraag uw verzekeringsagent naar aanvullende dekkingen die u mogelijk nodig hebt. En zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de verzekeringen voor uw werknemers, zoals arbeidsongevallenverzekering.

De toekomst: Tot slot: Bespreek met Robins Verzekeringen hoe u kunt besparen, door polissen te bundelen of door maatregelen te nemen om uw risico’s te beperken. Vraag naar speciale dekkingen die van toepassing kunnen zijn op uw eigendom of situatie.

Tags: opkoper bedrijfswagens –  auto verkopen –  auto verkopen